varbergvarberg.blogg.se

En blogg om Varberg, för alla som älskar, hatar eller besöker Varberg! Här kan ni läsa mina tankar angående sådant som händer i och omkring denna fina, lilla stad!

Dagens sanning

Publicerad 2013-03-07 12:35:00 i Allmänt

 
Som småbarnsförälder så "vet" man att det inte händer så mycket roligt i Varberg, men det är ju faktiskt inte riktigt sant! Imorgon så är det visning av utställningen " Belivers" för bebisar och den heter något så passande som "Bebis kollar konst". Imorgon kommer det lite bilder därifrån, och resten kan ni läsa på varbervarberg.se
 
På fredagar så organiserar biblioteket småbarnsstunder  från 10.15 till 10.45 och de är fyllda med rim, ramsor, sånger och berättelser. Man anmäler sig på måndagen på telefon 88 600 och jag kan varmt rekommendera det, särskilt till föräldrar till barn som är någorlunda lugna. Själva så har vi detta:
 


 
Som ni kan se, suddiga, luddiga kort. Han står aldrig still. Min mor brukade fråga varför alla kort på vår son är kort tagna medans han sitter i barnstolen - detta är anledningen. Det är den enda gången han sitter stilla, och kan bli fotograferad normalt. Min son ville gärna ta över showen, men för de barnen som är lite mer "laid back" så är det en toppen grej, verkligen! Vill ni veta mer om saker som ni kan hitta på i veckan, själva eller med era små, så kika in på varbergvarberg.se ..
 
Puss och kram, syns på stan!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela